پروژه کارآفرینی تولید پالت رنگ

دسته بندي : کارآفرینی » تولیدی
پروژه کارآفريني توليد پالت رنگ در 32 صفحه ورد قابل ويرايش


1- 1 مقدمه :

توليد هاي رنگ يکي از طرح هايي است که استفاده کنندگان خاص و ويژه را در بر مي گيرد ، توجه به نوع و نحوه توليد بسيار مهم است ، خريداران اين کالا کاملا به نوع توليد و جنس مورد استفاده توجه دارند و آن را از جهات گوناگون مورد بررسي قرار مي دهند ، هاي رنگي انواع و اقسام گوناگوني دارد و در رنگهاي متنوع و جنس هاي متنوع توليد و به بازار عرضه مي شوند .



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

توليد رنگ



محل اجزا :

شهر صنعتي



1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن
















1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

علاقه به رنگ و نقاشي و ابزار هاي نقاشي دليل اصلي انتخاب طرح توسط اينجانب بوده است ولي در اين انتخاب عوامل ديگري نيز نقش داشته اند که از آن جمله مي توان به ميزان سوددهي و اشتغالزايي طرح و ... اشاره نمود



1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

توليد هاي نقاشي با کيفيت مي تواند کشور را از واردات اين کالا بي نياز نمايد و بازار داخلي را متوجه وجود کالاي مرغوب ايراني با قيمتي مناسب نمايد .



1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 25 نفر ميباشد .

وضعيت مختصر اجتماعي و اقتصادي و فرهنگي محل اجراي طرح :

با بررسي هاي بعمل آمده از منطقه مورد نظر براي اجراي اين طرح ( شهرک صنعتي البرز ) و در نظر گرفتن زمين مورد نظر براي اجراي طرح اين منطقه را به لحاظ فرهنگي و اجتماعي مورد بررسي قرار داده و مشخص گرديد که اين منطقه به لحاظ فرهنگي و اجتماعي در موقعيت مناسبي قرار دارد و بدليل اين که اين منطقه يک منطقه کاملا صنعتي ميباشد براي توليد اين محصول کاملا مناسب است .



مراحل انجام كار :

مواد اوليه انواع کاغذ بطور کلي ، مواد سلولزي است که از منابع مختلف تهيه مي‌شوند:
• ساقه کتان ، شاهدانه ، پنبه که الياف بلند (در حدود 1.2 تا 6 ميلي متر) دارند.

• ساقة گياهاني مانند گندم ، جو (کاه) ، ني ، کنف و غيره.

• درختاني که برگ سوزني دارند، مانند کاج (با الياف بلند ) و يا برگ پهن ، دارند مانند چنار (با الياف کوتاه در حدود 0.5 تا 1.2 ميلي متر)

• انواع کاغذ‌هاي باطله و يا خرده‌ها و قطعات مقواي کهنه

• الياف تفاله نيشکر







مراحل تهيه پالت

تبديل چوب به قطعات ريز :

با استفاده از ماشين پوست کني ، و دستگاه توليد تراشه و عبور تراشه‌ها از الک مخصوص صورت مي‌گيرد و قطعاتي به طول حداقل 4 و عرض 2 سانتي متر (در مورد چوب) به دست مي‌آيد.



پختن چوب و توليد خمير :

اين عمل ممکن است از طريق مکانيکي يعني ، بدون استفاده از مواد شيميايي و توسط بخار آب جوش ، تحت فشار صورت گيرد که معمولاً براي تهيه کاغذهاي ارزان و کاهي ، مانند کاغذ روزنامه متداول است. در روش شيميايي از هيدروکسيد سديم (در روش قليايي) ، سولفيت هيدروژن کلسيم ، ، درمحيط اسيدي (PH=2-3 ، روش بي سولفيت) و يا سولفيت سديم (در روش سولفيت) همراه با کمي کربنات سديم در دماي بالاتر از . 100 درجه سانتيگراد و تحت فشار ، استفاده مي‌شود. در اين مرحله خمير قهوه‌اي رنگي حاصل مي‌شود که از آن در تهيه مقوا ، کارتن ، و يا کاغذ‌هاي کاهي استفاده مي‌شود.



شستشوي خمير کاغذ :

شستشوي قليايي ، که با استفاده از محلول 3 درصد سود در دماي 45 تا 50 درجه سانتيگراد به مدت يک تا دو ساعت صورت مي‌گيرد. اين عمل براي جدا کردن ليگتين و کاهش رنگ خمير انجام مي‌پذيرد.

اعمال شيميايي (رنگ زدايي) : در دو مرحله صورت مي‌گيرد :

o کلر زني ، که در PH=2 تا دماي 25 تا 45 درجه سانتيگراد به مدت تقريبي يک ساعت صورت مي‌گيرد. در اين مرحله ليگتين باقيمانده در خمير ، به صورت محلول در مي‌آيد که بسته به نوع مواد شيميايي به کار رفته براي پخت ، بين 3 تا 15 درصد ممکن است تغييرکند.
o رنگ زدايي که توسط هيپوکلريت سديم (به صورت محلول 3 درصد) ، دي اکسيد کلر ، پراکسيد هيدروژن ، ازون ، و غيره در PH=9-10 صورت مي‌گيرد. تا اينکه ليگتين فقط اکسيد شود و سلولز تحت تأثير قرار نگيرد.



خشک کردن خمير کاغذ :

دراين مرحله خمير کاغذ را از دستگاه تميز کننده و توري‌هايي که داراي سوراخهاي 2 تا 3 ميليمتري‌اند ، عبور مي‌دهند تا قسمت عمده آب خود را از دست بدهد. بعد آن را از پرسهاي قوي عبور مي‌دهند تا باقيمانده آب آن نيز خارج شود.



پرس کردن ، برش زدن و بسته بندي :

با عبور خمير خشک شده از ميان غلتک‌هاي مخصوص ، آن را به صورت صفحات کاغذ در آورده و توسط دستگاه برش آن را در اندازه‌هاي مورد سفارش و نياز بازار مصرف برش مي‌دهند و بسته بندي مي‌کنند.





مجوز هاي قانوني :

تعريف: جواز تاسيس مجوزي است که جهت احداث ساختمان ، تاسيسات و نصب ماشين آلات بنام اشخاص حقيقي و حقوقي در زمينه صنايع تبديلي و تکميلي بخش کشاورزي (زراعي ، باغي ، شيلاتي ، دام و طيور، جنگل و مرتع) صادر ميگردد.



گزارش مختصر بازديد از واحد ها توليدي با خدماتي مرتبط با موضوع پروژه :

بازديد از کارخانه پالت سازي سرو

بر اساس هماهنگي هاي انجام شده براي بازديد يکي از کارخانه هاي توليد پالت رنگ معتبر در کشور که کارخانه سرو نام دارد را انتخاب کرديم ، در بازديد بعمل آمده از اين کارخانه به اطلاعات جديدي در زمينه نحوه توليد ، ماشين آلات و تجهيزات توليد ، نحوه بسته بندي و بسياري موارد ديگر آشنا شديم .



جنبه هاي ابتکاري بودن و خلاقيت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوري در کليه رشته ها مي تواند عامل پيشرفت و توسعه قرار گيرد در بخش صنعت و در توليد کالايي مانند پالت که بازار رقابتي بسيار شديدي دارد استفاده از ايده هاي نو و نوآوري و خلاقيت مي تواند به عامل موفقيت تبديل شود ، طراحي هاي گرافيکي تبليغاتي يکي از عوامل پيشرفت و توسعه اقتصادي در کشور هاي صاحب سبک در صنعت ميباشد ، الگوبرداري از اين روشها براي معرفي کالا و محصولات مي تواند به عنوان يک ايده نو مورد استقيال قرار گيرد .
دسته بندی: کارآفرینی » تولیدی

تعداد مشاهده: 1324 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 32

حجم فایل:546 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: