پروژه کارآفرینی تولید جوراب زنانه(با ظرفیت 1260000 جفت در سه شیفت)

دسته بندي : کارآفرینی » تولیدی
پروژه کارآفريني توليد جوراب زنانه(با ظرفيت 1260000 جفت در سه شيفت)در 30 صفحه ورد قابل ويرايش

- 1 مقدمه :

پوشاک که يکي از نيازهاي اساسي انسان محسوب مي گردد، همواره فکر بشر را به خود معطوف داشته است. اين نياز که در ابتدا تنها به منظور حفظ بدن از گزند گرما و سرما و جانوران و ساير آدميان به کار مي آمد، رفته رفته جايگاه در خور توجهي يافت و تنوع و تغييرات زيادي را تجربه کرد. چنانکه انواع و اقسام پوشاک با کاربردهاي مختلف و براي پوشش اندام مختلف ايجاد شد.

يکي از انواع پوشاک مورد استفاده، جوراب است. اين پوشش که براي محافظت از پا به کار مي آيد داراي انواع گوناگوني است که تحت تأثير جوي، فرهنگ و آداب هر جامعه مورد استفاده قرار مي گيرد.







1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

توليد جوراب زنانه





محل اجرا :









1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن














1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

توجه به خودکفايي اين صنعت و همجنين نياز بازار داخلي به توليد اين محصول با توجه به اين که توليد جوراب زنانه مي تواند به رشد و شکوفايي اقتصادي کشور کمکي هر چند کوچک نمايد و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعاليت هاي توليدي اين طرح را براي اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

اين طرح از جهات گوناگون براي جامعه مفيد است ، شکوفايي اقتصادي و خودکفايي در توليد يکي از محصولات ، سوددهي و بهبود وضعيت اقتصادي ، اشتغالزايي ، استفاده از نيروي انساني متخصص در پرورش کالاي داخلي و بهره گيري از سرمايه ها و داشته هاي انساني در بالندگي کشور .



1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 33 نفر ميباشد .

تاريخچه و سابقه مختصر طرح :

جوراب پوشاکي بافته شده از نخ و يا کاموا است که براي پوشاندن پا از آن استفاده مي‌شود.

جوراب براي موارد زير طراحي مي‌شود.

ايجاد احساس راحتي در پوشيدن کفش
گرم نگاه داشتن پا
مد
تميز نگاه داشتن پا



پوشاک

پوشاک بدن انسان را از آب و هوا و ديگر مخاطرات موجود در طبيعت حفظ مي‏کند.همچنين پوشاک مي‏توانند براي راحتي، حجب و حيا و نيز براي ايمني مورد استفاده قرار گيرند. همچنين مي‏توانند نشان دهده‏ي باورهاي مذهبي، فرهنگي و ديگر معاني اجتماعي باشند. امروزه و در قرن ?? استفاده از پوشاک بيشتر به خاطر پيروي از مد و شيک‏پوشي است تا به خاطر راحتي و ديگر استفاده‏هاي آن.

وظيفه اصلي پوشاک حفاظت از بدن انسان در برابر خطرات احتمالي در محيط مانند:آب و هوا (مانند نور شديد آفتاب ،سرما و گرماي بيش از اندازه و بارش برف و باران)، حشرات، مواد شيميايي زيان آور ،سلاح و سايش با مواد زبر و آسيب‏رسان و ساير خطرها است. پوشاک در برابر بسياري از مخاطرات که ممکن است بدن برهنه انسان را زخمي ‏کند ، محافظت مي‏کند. در پاره‏اي از موارد پوشاک محيط را از فردي که پوشاک را پوشيده حفاظت مي‏کند(مانند پوشاک ضد عفوني شده? محافظ در اتاق عمل و محيط‏هاي پزشکي).

انسان‏ها هميشه در حال طراحي کردن پوشاک نوين براي مشکلات عملي خود هستند و ديگر فرق بين پوشاک و وسايل حفاظتي به شکل آشکار مشخص نيست.در اين باره مي‏توان به پوشاکي مانند پوشاک فضانوردي، پوشاک زرهي، پوشاک غواصي، مايو، پوشاک حفاظت کننده در مقابل نيش زنبور، لباس چرمي موتورسواري و لباس‏هاي محافظ اشاره کرد.

همچنين مردم بدن‏هايشان را به وسيله عطر، لوازم آرايش و مدل دادن به موهاي سر ، صورت و بدنشان پيراسته مي‏کنند.آنها همچنين بدنشان را به وسيله کارهايي مثل خالکوبي و جاي زخم و ديگر کارها علامت‏گذاري مي‏کنند.اين کارها ممکن است نشانه‏اي از پوشاک باشند اما پوشاکي به وجود نيامده است.

در طول تاريخ بسياري از جوامع به طور کامل يا تاقسمتي طرفدار برهنگي بوده‏اند که اين يک هنجار فرهنگي به حساب مي‏آمد.در دنياي امروز در بيشتر فرهنگ‏ها رفت و آمد در مکان‏هاي همگاني بدون پوشاک يک هنجار شکني و غيرقابل قبول است .

نخ

نخ به رشته هاي باريک و بلندي گفته مي‌شود که با روش‌هاي ريسندگي و از در کنار هم قرار گرفتن الياف بوجود مي‌آيد و کاربرد‌هاي مختلف در صنايع نساجي دارد.



امروزه در سراسر جهان در حدود ?? درصد بارچه هاي حلقوي تاري و پودي بوسيله سوزن هاي زبانه دار ?? درصد با سوزنهاي فنري و يا ريشدار ?? درصد با سوزن هاي مرکب و ?? در صد نيز بوسيله تکنيک هاي ديگر و با دست بافته مي شو ند.

جورابهاي ظريف عمدتا بر روي ماشين هاي جوراب بافي اتوماتيک با گيج ?? بافته مي شود. بسته به کار برد ماشين توصيه مي شود بر روي ماشيني با ظرافت سوزن و ضخامت سوزن معين نخي با ظرافت معيني بافته شود.

بر روي ماشين هاي جوراب بافي سوزنها به طور متفاوتي دچار آسيب مي شوند. چنانچه قسمتي از سوزن مانند قلاب زبانه پايه و يا قسمت ديگر معيوب شود سوزن بايستي بلافاصله عوض شود. عمر يک سوزن بر روي ماشين هاي جوراب بافي به عوامل مختلفي بستگي دارد. به عنوان مثال به عواملي نظير ميزان عمر ماشين نوع بافت سوزن وي طرح موجود بر روي جوراب و کيفيت نخ بکار رفته. در برخي موارد هزينه سوزن هاي نو در صد قابل توجهي از کل هزينه ها را تشکيل مي دهد. تحقيقي برروي ??? ماشين جوراب بافي در دو کارخانه که داراي ظرفيت ?? ميليون جوراب در سال را دارد در کشور کرواسي صورت گرفنه است که خلاصه اي از آن را در زير ملاحظه مي کنيد. ماشين ها مذکور مجهز به سوزن هاي زبانه دار معمولي و دو سر زبانه دار بوده اند. براي توليد جوراب هاي زنانه ظريف از ماشين هاي اتوماتيک با گيج ?? با قطر ? اينچ ??? سوزن و سرعت ??? دور در دقيقه براي سيلندر استفاده شده است. نخ فيلامنتي تکسچره شده پلي آميدي در اينحالت روي سوزنها بافته شد. براي توليد جوراب هاي معمولي از ماشين ها اتوماتيک يک سيلندره با گيج ?? ??? سوزن و قطر ?? ميليمتر براي توليد جوراب بچه گانه از پنبه و الاستان با سرعت حداکثر ??? دور در دقيقه استفاده مي شود.

در طي ? هفته تحت نظر گرفتن ماشين هاي جوراب بافي در مجموع ??? مورد اسيب ديدگي سوزن گزارش گرديد. از اين مقدار اسيب ديدگي

حدود ?? ? شکستگي سر سوزن شامل زبانه و قلاب سوزن

حدود ?? ? ساييدگي و آسيب در ساق سوزن

حدود ?? ? در صد شکستگي پايه سوزن گزارش گرديد.

مراحل صدور توسعه طرح :

1- تکميل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضي) و ارسال به مديريت.

2- ارجاع به دبيرخانه صدور مجوز جهت بررسي و اظهار نظر و بازديد کارشناسان (کارشناس تخصصي ) با هماهنگي روساي ادارات تخصصي.

3- دبيرخانه صدور مجوز پس از تائيد ادارات تخصصي در کمسيون بررسي طرحها مطرح مي نمايد و در صورت عدم تاييد کمسيون به شهرستان و متقاضي اعلام مينمايد و در صورت تاييد از ادارات ذيربط استعلام مي نمايد.

4- ارجاع به اداره تخصصي جهت بررسي طرح توسعه.

5- ارجاع به دبيرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تاييد مدير.

6- ارسال رونوشت به بخشهاي و ادارات تخصصي و سازمانهاي ذيربط.

گزارش مختصر بازديد از واحد ها توليدي با خدماتي مرتبط با موضوع پروژه :

بازديد از محل توليد جوراب زنانه

بر اساس هماهنگي هاي بعمل آمده در بازديد از مرکز توليد جوراب زنانه به بررسي سيستم ها و دستگاهها و ماشين آلات موجود در محل پرداختيم و سيستم مديريت و روش هاي تامين مواد اوليه را در کارخانه مورد ارزيابي قرار داديم ،



جنبه هاي ابتکاري بودن و خلاقيت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوري در کليه رشته ها مي تواند عامل پيشرفت و توسعه قرار گيرد در بخش توليد نيز که بازار رقابتي بسيار شديدي دارد استفاده از ايده هاي نو و نوآوري و خلاقيت مي تواند به عامل موفقيت تبديل شود ، طراحي هاي گرافيکي تبليغاتي و استفاده از شيوه هاي نوين توليدي از عوامل پيشرفت و توسعه اقتصادي در کشور هاي صاحب سبک در صنعت ميباشد ، الگوبرداري از اين روشها براي معرفي کالا و محصولات مي تواند به عنوان يک ايده نو مورد استقيال قرار گيرد .

دسته بندی: کارآفرینی » تولیدی

تعداد مشاهده: 1412 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:507 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: