پروژه طرح کارآفرینی تولید چیپس میوه

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
پروژه طرح کارآفريني توليد چيپس ميوه در 49 صفحه ورد قابل ويرايش


فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4



فصل اول - کليات........................................................................................................................................... 5

1- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 6

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :.................................................................................................................. 6

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 6

1 – 3 – مشخصات متقاضيان :................................................................................................................................. 7

1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :.................................................................................................................... 7

مجوز هاي قانوني :..................................................................................................................................................... 7

مراحل صدور جواز تاسيس :..................................................................................................................................... 7

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس............................................ 8

1- اشخاص حقيقي................................................................................................................................................. 8

2- اشخاص حقوقي................................................................................................................................................. 8

مدارك مورد نياز:........................................................................................................................................................ 9

اصلاحيه جواز تاسيس :.............................................................................................................................................. 9

تعريف:...................................................................................................................................................................... 10

صدور پروانه بهره برداري :..................................................................................................................................... 10

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11



فصل دوم - روش انجام کار...................................................................................................................... 12

گزارش مختصر بازديد از واحد ها توليدي با خدماتي مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 13

بازديد از کارخانه توليد چيپس از ميوه جات.......................................................................................................... 13

جنبه هاي ابتکاري بودن و خلاقيت به کار رفته شده :........................................................................................... 13

فهرست تجهيزات و ماشين آلات مورد نياز و برآورد قيمت آنها :........................................................................ 14

مشخصات نيروي انساني مورد نياز از لحاظ مفيد بودن و توانايي کار (ارقام به ميليون ريال) :............................ 14

روشهاي بازاريابي و تبليغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 15



فصل سوم - امور مالي طرح..................................................................................................................... 16

جدول 1 طبقه بندي برگه کيوي.............................................................................................................................. 17

جدول 2 توليدکنندگان عمده ميوه جات خشک در جهان (واحد وزن :تن)......................................................... 17

ادامه جدول 2.......................................................................................................................................................... 18

جدول 3 واحدهاي توليدي فعال در کشور از آغاز برنامه سوم تا پايان سال 1385.............................................. 18

جدول 4 واحدهاي در دست احداث با پيشرفت فيزيکي بيش از 40%................................................................ 19

جدول 5 ميزان واردات ميوه جات خشک بين سال هاي 1383 – 1379.......................................................... 20

جدول 6 ميزان واردات ميوه جات خشک بين سال هاي 1384-1379............................................................. 21

نمودار 1 روند واردات ميوه جات خشک بين سال هاي 1384-1379.............................................................. 21

جدول 7 ميزان واردات ميوه جات خشک بين سال هاي 1385-1379............................................................. 22

نمودار 2 روندتوليد ميوه جات خشک در کشور بين سال هاي 1385-1379.................................................... 22

جدول 8 ميزان مصرف ميوه جات خشک در کشور بين سال هاي 1385-1379.............................................. 22

نمودار 3 روند مصرف ميوه جات خشک در کشور بين سال هاي 1385-1379............................................... 23

بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385............................................................. 23

جدول 9 ميزان صادرات ميوه جات خشک بين سال هاي 1383-1379........................................................... 34

نمودار 5 روند صادرات ميوه جات خشک از سال 1379 تا 1383.................................................................... 35

جدول 10 ميزان ميوه خشک مورد نياز تا پايان برنامه چهارم توسعه.................................................................... 35

نمودار 6 روند نياز به ميوه خشک تا پايان برنامه چهارم توسعه............................................................................ 36

جدول 11 برآورد هزينه تامين ماشين آلات و تجهيزات خط توليد...................................................................... 37

جدول 12 محاسيه مساحت مورد نياز طرح........................................................................................................... 39

جدول 13 برآورد مسحت بخش هاي محوطه سازي.............................................................................................. 39

جدول 14 هزينه زمين ، ساختمان و محوطه سازي................................................................................................ 40

جدول 15 هزينه تاسيسات و تجهيزات عمومي...................................................................................................... 41

جدول 16 برآورد هزينه وسايل نقليه حمل ونقل.................................................................................................... 42

جدول 17 برآورد هزينه هاي قبل از بهره برداري.................................................................................................. 42

جدول 18 جمع بندي و برآورد سرمايه ثابت......................................................................................................... 43

جدول 19 برنامه توليد براي ساليانه 280 تن چيپس ميوه جات........................................................................... 43

جدول 20 برآورد هزينه تامين مواد اوليه مصرفي براي توليد ساليانه 280 تن چيپس ميوه جات....................... 44

جدول 21 تعداد نيروي انساني مورد نياز طرح...................................................................................................... 45

جدول 22 برآورد برق مصرفي واحد..................................................................................................................... 45

جدول 23 ميزان آب مصرفي (روزانه)................................................................................................................... 46

جدول 24 تاسيسات مورد نياز................................................................................................................................ 46

جدول 25 براورد هزينه انواع انرژي....................................................................................................................... 47



فصل چهارم - جمع بندي – نتيجه گيري و پيشنهادات.............................................................. 48

نتايج حاصله از اجراي طرح :.................................................................................................................................. 49

خلاصه طرح :

در اين طرح به بررسي توليد چيپس از ميوه جات پرداخته شده است ، براي بررسي طرح از روش هاي آماري و اقتصادي و برآورد هاي مالي استفاده شده است ، اين طرح شامل چهار فصل ميباشد ، فصل اول به بيان کلياتي از قبيل مقدمه ، تاريخچه ، مجوز هاي قانوني مورد نياز ، وضعيت بازار ، ميزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بيان روش انجام کار پرداخته است ، بازديد از واحد کاري مشابه ، نيروي انساني ، نحوه تامين سرمايه و ... از جمله عناوين موجود در اين فصل ميباشد ، فصل سوم به بررسي طرح از ديدگاه اقتصادي پرداخته است ( طرح توجيهي يا BP ) ، عناويني از قبيل نيروي انساني مورد نياز ، ميزان سرمايه گذاري ، مواد اوليه مورد نياز ، ماشين آلات مورد نياز و ... از جمله عناوين موجود در اين فصل ميباشد ، در نهايت فصل چهارم به بيان نتيجه اجراي طرح مي پردازد .

1 مقدمه :

به طور کلي چيپس ميوه جات به ميوه هايي گفته مي شود که قسمت خوراکي آن پس از رسيدن به گونه طبيعي رطوبت فراواني دارد و بخش اعظم اين رطوبت با خشک کردن به شيوه هاي گوناگون براي افزايش عمر نگهداري يا کاربردهاي ديگر ، از ميوه ها گرفته مي شود .

خشک کردن ميوه جات يکي از روش هاي جلوگيري از فساد ميکروبي آنها است . در اين روش در اثر کاهش ميزان رطوبت ، امکان فساد ميکروبي بسيار کم مي شود و سرعت ديگر واکنش هاي مضر نيز به مقدار قابل توجهي کم مي شود .

خشک کردن ضمن اينکه روي محصول اثر حفاظتي دارد وزن و حجم آن را نيز به ميزان چشمگيري کاهش مي دهد ، در نتيجه از هزينه هاي حمل و نقل و ذخيره سازي ميکاهد . در ضمن خشک کردن در برخي موارد باعث توليد فرآورده هايي مي شود که مصرف آنها آسان تر است .



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

توليد چيپس از ميوه جات



محل اجرا :







1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن














1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 26 نفر ميباشد .



مجوز هاي قانوني :

تعريف: جواز تاسيس مجوزي است که جهت احداث ساختمان ، تاسيسات و نصب ماشين آلات بنام اشخاص حقيقي و حقوقي در زمينه صنايع تبديلي و تکميلي بخش کشاورزي (زراعي ، باغي ، شيلاتي ، دام و طيور، جنگل و مرتع) صادر ميگردد.





مراحل صدور جواز تاسيس :

1- پذيرش درخواست متقاضي صدور جواز تأسيس فعاليتهاي صنعتي و تكميل پرونده توسط مديريت جهاد كشاورزي شهرستان و يا مديريت صنايع كشاورزي و روستائي استان .

2- بررسي پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهاي سرمايه گذاري در واحد صدور مجوز مديريت صنايع كشاورزي و روستائي .

3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضي

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسي ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهاي موجود ، طرحهاي تيپ و تجربيات كارشناسي و ارجاع پرونده به مديريت .

5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .



شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس

1- اشخاص حقيقي

- تابعيت دولت جمهوري اسلامي ايران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم



2- اشخاص حقوقي

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

- ارائه آگهي تاسيس و آگهي آخرين تغييرات در روزنامه رسمي كشور



مدارك مورد نياز:

1- ارائه درخواست كتبي به مديريت جهاد كشاورزي شهرستان يا مديريت صنايع كشاورزي و روستايي استان.

2- اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن

3- تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازي

4- تصوير مدرك تحصيلي و سوابق كاري مرتبط با درخواست

5- يك قطعه عكس از هريك از شركاء

6- تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلي و تكميلي

7- پوشه فنردار

8- درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهي تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست

گزارش مختصر بازديد از واحد ها توليدي با خدماتي مرتبط با موضوع پروژه :

بازديد از کارخانه توليد چيپس از ميوه جات

براساس هماهنگي هاي بعمل آمده در بازديد از کارخانه توليد چيپس از ميوه جات به بررسي سيستم ها و دستگاهها و ماشين آلات موجود در کارخانه پرداختيم و سيستم مديريت و روش هاي تامين مواد اوليه را در کارخانه مورد ارزيابي قرار داديم ،



جنبه هاي ابتکاري بودن و خلاقيت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوري در کليه رشته ها مي تواند عامل پيشرفت و توسعه قرار گيرد در بخش صنعت و در توليد چيپس از ميوه جات استفاده از ايده هاي نو و نوآوري و خلاقيت مي تواند به عامل موفقيت تبديل شود ، طراحي هاي گرافيکي تبليغاتي يکي از عوامل پيشرفت و توسعه اقتصادي در کشور هاي صاحب سبک در صنعت ميباشد ، الگوبرداري از اين روشها براي معرفي کالا و محصولات مي تواند به عنوان يک ايده نو مورد استقيال قرار گيرد .
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1376 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 49

حجم فایل:1,358 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: