گزارش کاراموزی شهرداري خرمدره

دسته بندي : علوم انسانی » مدیریت
گزارش کاراموزي شهرداري خرمدره در 45 صفحه ورد قابل ويرايش


فهرست مطالب

- مقدمه

- پيش گفتار

- تاريخچه

- آشنايي با محل کارورزي

- شرح وظايف کارکنان

- رياست

- معاونت

- امور مالي و کار پردازي

- روابط عمومي

- امور خدماتي

- امور دفتري

- شرح وظايف شهرداري خرمدره

- شناخت مصالح

- گچ

- سنگ

- آلومينيوم

- آجر

- ماسه

- نتيجه گيري



مقدمه :

شهرداري وظايف مختلف ر در راستاي اهداف گسترش شهر را در کشور بر عهده دارد که از جمله مي توان به مواردي اشاره کرد . اجراي برنامه ها و دستورالعمل هاي صادر شده در خصوص شهر و آباداني و امکانات لازم براي پيشرفت سطح شهر و گسترش و زيبايي در سطح شهر – جمع آوري زباله – ساخت مکانهاي تفريحي و ايجاد مکان هاي فرهنگي ، تحقيق و جمع آوري و اطلاعات مورد نياز در زمينه ي سازندگي و گسترش و کشف روشهاي جديد در مورد عملکرد آنها و اخذ شيوه هاي مناسب به منظور برنامه ريزي و اجراي برنامه ها ، انعکاس مناسب از سطح شهر . شهرداري را مي توان يکي از سازمانهاي فعال زير نظر وزارت کشور دانست که براي گسترش زيبايي سطح شهر فعاليت مي کند يکي از ارکان هاي مهم شهر محسوب مي شود . شهرداري مي تواند به نيرو بخشي و تحقيق و ارائه روشهاي نوين در زمينه گسترش شهر کمک بسياري داشته باشد .















پيش گفتار

شهرداري از نظر نمودار سازماني و تقسيمات کاري ، همچون ساير اداره اي از واحدهاي مختلفي تشکيل شده که مي توان به ترتيب اولويت ها اين گونه بيان نمود .

1-شهردار( رياست ) 2- معاونت 3- امور مالي و اداري 4- امور کارگزيني 5- امور دفتري 6- روابط عمومي 7- واحد مهندسي شهرداري 8- واحد شهرسازي 9- نگهباني

شهرداري علاوه بر بخش هاي فوق از ساير بخش هاي ديگر نيز تاسيس شده از جمله مي توان به آتشفشاني که زير نظر شهرداري است و واحد موتوري شهرداري واحد اجرايت و واحد کنترل حمل و نقل شهري را نام برد .



تاريخچه :

شهرداري را مي توان به عنوان يک واحد سازماني قديمي در سطح شهرستان خرم دره معرفي کرد که بعدها با استقرار فرمانداري در سطح شهرستان و نياز بيشتر مردم از اين و امر امکانات در اختيار اين قسمت حياتي شهر قرار گرفته شهرداري خرم دره در 5 سال 1337 افتتاح گرديد . تا فعاليتهاي از قبيل فرهنگي ساخت و ساز و زيبايي شهرو آموزشي خود را در ارتقاي اهداف تبين شده قرار دهد . شهرداري خرم دره با 30 نفر از قبيل شهردار ، معاونت ، امور مالي ، واحد شهرسازي کار خود را آغاز کرده اين واحد گسترش يافت و در اين سال ها با 160 نفر و افزايش واحد هاي مختلف بر اساس نياز احساس سره فعاليت مي کند.

آشنايي با محل کارورزي ( شرح وظايف کارکنان فني و مهندسي شهرداري 9 اين قسمت داراي 7 کارمند بوده که از 3 مهندس و يک منشي و 2 نفر بعنوان مسئول حمل و نقل در اين قسمت مشغول به فعاليت بوده از اين 3 مهندس يکي به عنوان ناظر بر طرح هاي عمراني مانند قير ريزي و آسفالت ريزي . ديگري ناظرين بر باز سازي پياده رو ها ساخت و ساز بر اين گونه طرح ها مي باشد و ديگري بر نظارت بر کارها اين دو ناظر و تاييد کار هاي اين ناظر ها و تاييد نقشه هاي ساختماني و عمراني اين بخش را بر عهده دارند و نيز کليه ي طرح ها مانند جدول کشي معابر عمومي مانند کوچه ها و خيابان ها و پل سازي خيابان ها و کوچه ها نظارت بر ساخت و ساز در سطح شهر و همچنين نظارت بر نقشه هاي ساختماني منطبق با ساخت رياست :





سيمان

تعريف ترکيباتي سيمان : از ترکيب طبيعي يا مصنوعي کربنات کلسيم يا آلومين و سيليس بدست مي آيد و آهن و ساير عناصر به مقدار کم در آن وجود دارد .

تعريف ساده و کلي از سيمان : سيمان فراآورده اي است شيميايي که در نتيجه ترکيب با آب مي گيرد و سفت مي شود ومحصول حاصله در مقابل آب و رطوبت مقاوم است .

سيمان يک واژه يوناني است و همانطوري که اشاره شده است اولين بار در جزيره پرتلند انگلستان کشف شد . و پس از پختن به رنگ خاکستري سنگهاي صخره ها در آمد و در تمام جهان به نام پرتلن نام گرفت .



تاريخچه سيمان :

در جهان : سيمان در کشورهاي صنعتي در اوايل قرن نوزدهم مورد استفاده قرار گرفت .

در ايران : اولين کارخانه سيمان ، توليد روزانه 100 تن در شهرري تهران احداث شد و در سال 1312 آغاز به کار کرد و در سال 1334 با افزايش واحدهاي ديگر به اين مجموعه ظرفيت اين کارخانه به 600 تن در روز رسيد ولي به علت شروع عمليات ساختمان سازي و راه سازي در ايران اين مقدار جوابگوي نيازهاي کشور نبود و به تدريج در نقاط ديگر مملکت کارخانه هاي بزرگ سيمان از جمله تهران ، شمال ، مشهد ، فارس ، اورميه و آبيک که تقريبا مقدار آنها به 20 کارخانه مي رسد . در حال حاضر توليد اين کارخانه ها به بيش از بيست ميليون تن در سال مي باشد که هنوز جوابگوي مصرف کشور نمي باشد و ما مجبور هستيم به واردات سيمان بپردازيم .

سيمان پرتلندي نوع چهارم :

اين نوع سيمان در کمترين حرارت هيدراسيون سخت شده و بدين جهت در بتن ريزي هاي انبوه مانند سدها ايننوع سيمان مطرح مي شود .





سيمان پرتلندي نوع پنجم :

اين نوع سيمان زود سولفات بوده و در مقابل حمله سريع سولفات ها به خوبي مقاومت مي کند . مصارف اين نوع سيمان در ساختن اسکله ها و پايه هاي پل ها مي باشد . علاوه بر اين 5 نوع سيمان که به وسيله ASTM تاييد شده است عبارتند از : پرتلندي نوع 1 A ، پرتلندي نوع 2 A و پرتلندي نوع 3 A که مشخصات آنها مانند سيمان پرتلندي اول ، دوم و سوم مي باشد با اين تفاوت اين سيمان ها داري مواد افزودني هوا هستند .



ساير انواع سيمان پرتلندي :

· سيمان پرتلندي ممتاز : اين سيمان کاملاً شبيه سيمان پرتلندي معمولي است فقط با دقت بيشتري به عمل مي ايد تا درصد مواد بصورت استاندارد باشد .
· سيمان زود گير : سيماني که داراي سه کلسيم سيليکات بالايي است در حدود 59 درصد و مقاومت اين سيمان در بتن ريزي به صورت تقريبي 28 روزه = 7 روزه يعني مقاومت بتن 7 روزه مساوي مقاومت 28 روزه سيمان معمولي مي باشد .
· سيمان زودگير يا ضد سولفات يا نوع پنجم : اگر به مقدار C3A موجود در کلينکر به حدود 3 تا 5 درصد تغيير يابد سيمان حاصله مي تواند در مقابل حمله شديد سولفات ها مقاومت نمايد . براي بدست آوردن اين مقدار C3A بايد در خوراک اوليه کوره از مقدار o3 2 AL کاسته و به مقدار Fe2o3 اضافه نمود .
· سيمان هوا زا : از ابتداي مصرف بتن و ايجاد سازه هاي بتني هميشه در آزمايشگاه ها در صدد پيدا کردن راهي بوده اند مه بتوانند در هواي زير صفر درجه بتن ريزي را ادامه بدهند و از يخ زدن بتن و ر نتيجه متلاشي شدن آن هراسي نداشته باشند . با توجه به اين که هميشه همراه بتن مقداري حباب هاي ريز هوا وارد قالب مي شوند و اين حباب هاي هوا هميشه در مجاورت آب واقع شده و از آب پر مي شوند و در نتيجه اتصال اين فضاها به يکديگر فضاي بزرگتري از آب در داخل بتن تشکيل مي شوند که در اثر يخ بندان ازدياد حجم پيدا کرده و موجب متلاشي شدن بتن مي شوند براي رفع اشکال به سيمان هوا زا مواد مانند رزين مصنوعي و يا طبيعي و روغن هاي نباتي و اسيدهاي چرب اضافه مي نمايند . اين واد که در بتن مصنوعي ايجاد حباب هايي مي نمايند که اندازه آن در حدود 3/0ميليمتر بوده و بجاي دانه هاي ماسه در بتن عمل مي نمايد . وجود اين حباب ها باعث بيرون راندن هواي اضافه در بتن شده و خود اين حباب ها به همديگر متصل نمي شوند و هرکدام بطور مستقل عمل مي نمايند . در نتيجه آزمايشات به عمل آمده معلوم شد که اين گونه بتن در مقابل يخ زدگي و ذوب يخ مکرر داراي مقاومت بيشتري مي باشند .
· سيمان هاي رنگي : گاهي اتفاق مي افتد که در ساختمان سازي مخصوصا در نم سازي يا فرش کف احتياج به سيماني مي باشد که کاربري آن مورد نظر نبوده بلکه زيبايي آن مورد نظر است مثلا در موزاييک سازي و يا سيمان کاري نما ساختمان . در سيمان هاي رنگي سيمان سفيد اهميت ويژه اي دارد که براي ساختن اکسيدهاي آهن را از مواد اوليه ان جدا مي کنند . حرارت پخت سيمان سفيد بالاتر از سيمان معمولي است که مواد اوليه متشکله آن عبارتند : Cao 66 درصد و 2 Sio 24 درصد و o3 2 AL6 درصد و براي تهيه سيمان هاي رنگي به 20 درصد از وزن سيمان مواد رنگي اضافه مي کنند . مثلا به سيمان سبز اکسيد کروم و به سيمان قرمز اکسيد آهن اضافه مي کنند .

انواع سنگ گچ :

ماده اوليه : ماده اوليه سولفات آب دار کلسيم است . که در طبيعت بصورت مختلف وجود دارد .

1-سنگ گچ خالص

2-سنگ گچ بلوري

3-سنگ گچ بي رنگ

مراحل و روشهاي توليد گچ هاي ساختماني

1-استخراج سنگ گچ

2-حمل سنگ گچ

3- شکستن و خرد کردن سنگ گچ

4- پختن و آسياب سنگ گچ



مراحل گچ پزي

الف ) چنانچه سنگ گچ در دما 107 تا 150 درجه سانتيگراد پخته شود گچي به دست مي آيد که گرد آن با ترکيب با آب سريعا مي گيرد و به آن مدل مي گويند .

ب) در صورتيکه سنگ گچ در گرماي 16 تا 180 درجه پخته شود گچ با نيم مولکول آب به دست مي آيد که گرد آن با آب سريعا مي گويد که به آ ن گچ گچ ساختماني مي گويند .

ج) چنانچه سنگ گچ در دماي 180 تا 200 درجه سانتيگراد پخته شود گچ ساختماني با 3/0 مولکول آب به دست مي آيد که ميل ترکيبي آن با آب زياد مي شود ولي از گچ ساختماني نوع ( ب ) ديرتر مي گيرد و به آن گچ اندوه مي گويند .

اگر سنگ گچ در دماي 300 تا 320 درجه سانتيگراد پخته شود تمام آب شيميايي آن از بين کي رود اصطلاحاً به آن گچ ، گچ سوخته مي گويند .



کوره هاي گچ پز :

الف ) کوره چاهي ايران زمين

سنگ گچ در اين نوع کوره ها مي چينند و زير آن را آتش مي کنند تا سنگ گچ پخته شود .

ب) کوره هاي تاوه اي

گرد سنگ گچ را به کوره هايي به شکل تاوه اي وارد مي کنند و به تاوه گرما مي دهند تا گرد سنگ گچ به صورت يکنواخت پخته شود .

ج)کوره هاي گردنده : در اين روش پخت سنگ را خرد و آسياب کرده و در کوره هاي گردنده مي ريزند و پيوسته فولادي کوره را حرارت مي دهند براي عمل پخت توسط يک توليد کننده هواي گرم تامين مي شود .



انواع ملاتهاي گچي :

ملات گچ : از پاشيدن گرد گچ در آب و هم زدن آن ملات گچ ساخته مي شود .

ملات گچ و خاک : براي کند گير کردن ملات گچ و صرفه جويي از خاک رس استفاده مي کنند و در اين ملات گچ و خاک را به صورت نسبتهاي مساوي با هم مخلوط مي کنند . ملات



گچ و ماسه :

در مناطقي که خاک رس پيدا نمي شود از ماسه هاي ريز دانه به جاي خاک رس استفاده مي کنند . براي کند گير کردن ملات گچ از نمک خوردن با افزودن 2% نک خوردن به ملات آنرا کند گير مي کنند و آغاز گرفتنش را به سه دقيقه افزايش مي دهند .

سنگ

از قديمي ترين مصالحي که انسان در ساخت ابنيه و بخصوص خانه سازي مورد استفاده قرار داده است « سنگ طبيعي » است .



تعريف سنگ

سنگ ماده اي است بادوام ونسبتا ارزان و با کيفيت و ويژگي هاي گوناگون که از ديرباز نقش مهمي در ساخت ابنيه و اقتصاد کشور ما و بخصوص در مناطق روستايي ايفا مي کرده است . امروزه علاوه بر کاربرد فراوان آن در راه سازي ، پلسازي ، ديوار سازي و توليد مصالح شکسته در خانه سازي ني

گسترده استفاده مي شود .

دسته بندی: علوم انسانی » مدیریت

تعداد مشاهده: 1980 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 45

حجم فایل:58 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: